Over mij

Ik ben Riëtta Veldhuis-Kemperman (Huissen, 1971) woonachtig in Rheden, gediplomeerd Yoga docente, en (Sport) masseur, Reiki Master en auteur van "Het Reiki avontuur voor kinderen".

 

"Yoga maakt mij blij en is voor mij een oneindige bron van inspiratie, en dat geef ik graag aan je door. Mijn lessen zijn gebaseerd op de klassieke hatha yoga waarbij ik de adembeleving in de oefeningen erg belangrijk vind. Deze vorm van yoga past bij mij omdat het heel puur is, en zonder overbodige toeters en bellen laat ervaren waar het om gaat. In 2002 ben ik begonnen met Yogalessen te volgen. Tijdens de lessen ervaar ik de ruimte, rust en balans die ik zocht. Langzaam aan kwam yoga mijn leven binnen. Ik ging het missen als ik niet aan yoga deed. Yoga bracht mij terug bij mijzelf, in yoga kan ik zijn wie ik ben".

 

Naast Yoga is masseren een grote passie van mij. Ik vind het belangrijk om je mijn volle aandacht te geven en samen te kijken naar wat jou lichaam en geest nodig hebben om je weer helemaal vitaal en energiek te voelen. Doormiddel van verschillende massage technieken of Reiki. Of een combinatie van beide.